O NAMA

Obrtnička radnja "S.L.I.P." nastavlja se na dugogodišnju tradiciju izrade božićnog i novogodišnjeg nakita koja je započela prije 44 godine u obitelji Križanić. Prvobitno se proizvodio samo stakleni nakit, a daljnjim razvojem "S.L.I.P." obogaćuje svoju proizvodnju i nakitom od plastike, girlandama i ostalim popratnim proizvodima.

U proizvodnju su uključene tri generacije obitelji Križanjić kojima Božić traje 365 dana već 44 godine.

Sretan Božić i Nova godina!

 

proizvodnja kuglicaOsnovna djelatnost kojom se bavimo je izrada prigodnog uskrsnog i božićnog nakita. Obiteljska tradicija izrade nakita traje već više od četrdeset godina, a naši proizvodi krase i uljepšavaju brojne domove u najradosnije doba godine. Uvođenjem novih tehnologija i vlastitom izradom potrebnih alata odgovorili smo na sve veću potražnju i proširili asortiman kako bismo kupcima omogućili velik izbor proizvoda provjerene kvalitete.

Nudimo bogat izbor adventskih vijenaca, stolnih aranžmana, ukrasa za vrata, umjetnih borova i lanaca raznih dimenzija, izvrsnih za ukrašavanje okvira ulaznih vrata i prozora, nadstrešnica, balkona i ostalih proizvoda izrađenih od umjetnog bora, prirodne slame, bogato ukrašenih češerima, mašnama, svijećama i ostalim dekorativnim detaljima. Proizvodi su pogodni kako za ukrašavanje interijera tako i za ukrašavanje eksterijera budući su izrađeni od materijala koji su dugotrajni i pogodni za sve vremenske prilike.

Dugogodišnja tradicija bavljenja ovom djelatnosti jamstvo je kvalitete i najbolja preporuka za kupnju.